Stefanis Lupu - Personal Site

PRIMUL TREASURE HUNT MEDIEVAL DIN ORASUL TÂRGOVISTE

 Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala KUBART, in parteneriat cu Primaria Municipiului Targoviste, la initiativa unei echipe de tineri târgovisteni

- Adrian Pascu, student în anul I la Universitatea Maritima din Constanta, Teodora Chis, eleva în clasa a XII-a la Liceul de Arte Balasa Doamna, Robert Iosif, elev în clasa a XI-a la Colegiul National Constantin Cantacuzino si Valentin Danciu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Economic Ion Ghica.

 Tinerii targovisteni vor avea ocazia sa participe, pe data de 7 septembrie, între orele 10:00 - 15:00, la prima vânatoare de comori medievala, organizata în cadrul editiei de anul acesta a Zilelor Cetatii. 

 Evenimentul are ca scop redescoperirea bogatiei istoriei orasului Tirgoviste, într-un mod non-conformist si interactiv. Participantii vor avea ocazia sa îsi creeze alter-ego-uri potrivite epocii si sa plonjeze într-o poveste unica, unde vor trebui sa îsi combine abilitaaile fizice si intelectuale cu o buna cunoastere a orasului pentru a fi primii care descopera comoara ascunsa în aria de desfasurare a evenimentului, care va acoperi unele dintre cele mai importante zone culturale, turistice si istorice ale municipiului. 

 Cele 16 echipe inscrise in concurs pot fi admirate si sustinute in data de 07.09.2013 la primul punct de intalnire, unde vor primi harta traseului ”Treasure Hunt” 2013. Pentru alte detalii ne puteti contacta la adresa: https://www.facebook.com/treasurehuntmedieval sau la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Din cele 16 echipe de câte 2 persoane, primele 3 care descopera locatia comorii vor fi premiate cu obiecte in valoare de peste 1500 de lei.

Nici ceilalti nu vor pleca acasa, însa, cu mâna goala, ci vor primii cel putin un suvenir cu specific medieval din partea organizatorilor.

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Ești aici: Spectacole FEST-CULTURA PRIMUL TREASURE HUNT MEDIEVAL DIN ORASUL TÂRGOVISTE