Stefanis Lupu - Personal Site

   
  Actor, dramaturg, regizor, dar și profesor de teatru în cadrul Școlii de Arte ”Octav Enigărescu” Targoviște, Stefanis Lupu a terminat facultatea de teatru în anul 1994, la clasa marilor profesori din garda veche a scenei românești: Zoe Anghel Stanca, Ștefan Hagimă, Eugen Nicoară, Horia Deleanu, nume care îl susțin atunci când predă arta dramatică, atunci când regizează spectacole, dar mai ales atunci când scrie teatru... citeste mai mult

Ultimele Postari

Vârcolacii care au mâncat luna

La jumatatea săptămânii viitoare, miercuri, 04 martie, ora 17.00, la Fundaţia pentru Tineret Dâmboviţa (Clubul Studenţilor), micro VI, va avea loc un spectacol teatral de excepţie al Trupei „After Hours”

din cadrul Şcolii de Artă „Octav Enigărescu”, Târgovişte. Spectacolul va fi susţinut de cei mai mici actori, categoria de vârstă 6 - 10 ani, membrii ai clasei de teatru, profesor Ştefanis Lupu.
Evenimentul artistic face parte din Proiectul cultural „Din inimi pentru inimi” care se va desfăsura pe parcursul anului 2015 în parteneriat cu şcoli şi grădiniţe din Târgovişte, dar şi azile de bătrâni din judeţul Dâmboviţa. Primul spectacol este un cadou oferit în avans persoanelor dragi cu ocazia zilei de 8 Martie.
„Vârcolacii care au mâncat luna” este o adaptare după un text de Emilia Plugaru în regia profesorului de actorie Ştefanis Lupu, iar costumele personajelor sunt realizate de elevii clasei de design vestimentar, prof. Paula Mihălăchioiu.
Vă aşteptăm pentru o porţie zdravănă de râs!

 

 


EVOLUTIONISM C. Darwin CREATIONISM S. Lupu

C. Darwin - 7.7%
S. Lupu - 92.3%

Total voturi: 13
The voting for this poll has ended on: 03 Feb 2014 - 00:00

Texte traduse S.L.

youscribestefanis

prosceniumstefanis

leclubstefanis

ARTE S.L.

 
 

FEST-CULTURA S.L.

Ultimele Spectacole

   
Ești aici: STAGIUNE-2013 Vârcolacii care au mâncat luna