Stefanis Lupu - Personal Site

   
  Actor, dramaturg, regizor, dar și profesor de teatru în cadrul Școlii de Arte ”Octav Enigărescu” Targoviște, Stefanis Lupu a terminat facultatea de teatru în anul 1994, la clasa marilor profesori din garda veche a scenei românești: Zoe Anghel Stanca, Ștefan Hagimă, Eugen Nicoară, Horia Deleanu, nume care îl susțin atunci când predă arta dramatică, atunci când regizează spectacole, dar mai ales atunci când scrie teatru... citeste mai mult

Ultimele Postari

Cine-i Bismarck?

”Madam Piscopescu la ușe”!; ”…Potaia dracu!”; ”…Fugi, nenorocitule!”; ”…Sări, coniță ,varsă șpirtu!” Cât vor mai supravețui personajele lui Caragiale?

 Cât vor mai continua să trăiască printre noi? Iată doar două din multele întrebări pe care le auzim în momentul când apar nume precum: Bubico, Ionel, Goe, Ticuța, Mamare, Tanti Mița, Madame Piscopescu și altele, pe care le știm, le vedem pe scenă, dar mai cu seamă printre noi. Cine poate spune de câte ori au urcat pe scenă aceste personaje sau de câte ori vor mai urca? Nimeni! Nici chiar ele, personajele, nu au o evidență clară a reprezentațiilor lor. Iar pentru a le încurca și mai mult statisticile am programat și noi un super spectacol –colaj. Apropo , voi știți cine-i Bismarck? Indiferent de răspuns va așteptăm la spectacol cât de curând!

Distributia

Miruna Niță 

Mișu  Mitroi

Diana Dumbravă

 Karina Bănaru

Mihnea Găișteanu

Radu  AlexandruMaia Mihălăchioiu

Maria Alexandru 

Antonio Rădulescu

Gabriel Păunescu

Rebeca  Rădulescu

Ștefan  Matcabojă

Regia Stefanis Lupu

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

EVOLUTIONISM C. Darwin CREATIONISM S. Lupu

C. Darwin - 7.7%
S. Lupu - 92.3%

Total voturi: 13
The voting for this poll has ended on: 03 Feb 2014 - 00:00

Texte traduse S.L.

youscribestefanis

prosceniumstefanis

leclubstefanis

ARTE S.L.

 
 

FEST-CULTURA S.L.

Ultimele Spectacole

   
Ești aici: STAGIUNE-2013 Cine-i Bismarck?